KONTAKT

 • Kontakt

Qëndroni me ne

Dërgoni mesazhin tuaj dhe do ju kontaktojmë së shpejti!

  RUAJ TRADITEN
  SHIJO MË TË MIRËN
  • +355 69 407 07 99
  • info@millesime.al
  • millesime_al
  • Millesime Wine Distribution
  • Komuna Farkë, Lundër