RRETH MILLÉSIME

Millésime Wine Distribution hapi dyert në vitin 2017 për konsumatorin vendas, duke sjellë pranë jush një përzgjedhje karakteristikash të kantinave më elitare të krahinave të ndryshme të Italisë.

Vjetërsia dhe cilësia e pranishme në çdo shishe vere të zgjedhur me shumë kujdes nga ekipi i Millésime bën që produktet e prezantuara nga ne të jenë më të pëlqyerat për verë-dashësit shqiptar.

RUAJ TRADITEN
SHIJO MË TË MIRËN
  • +355 69 407 07 99
  • info@millesime.al
  • millesime_al
  • Millesime Wine Distribution
  • Komuna Farkë, Lundër