Five Roses Rosé

Varieteti: Negroamaro, Malvasia Nera.

Formati: 0.75 L.
Volumi: 12%

Rosé e parë e prodhuar në Itali. Freskia e saj dhe shija fruktoze e bën Five Roses një verë rosé mjaft persistente.

Volumi: 12%

12%