Salice Salentino

Varieteti: Negroamaro, Malvasia Nera.

Formati: 0.75 L.
Volumi: 14%
Më e famshmja e Salentos.

Aroma të pjekura manaferre dhe qershie, të ndërthurrura me erëza. Shfaqet me një shije të balancuar dhe me prekje të lehtë tanine.

Volumi: 14%

14%