Solengo

Varieteti: Cabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese, Petit Verdot.

Formati: 0.75 L.
Volumi: 14.5%
Supertuscan!

Supertuscan e Montalcinos. E krijuar nga Giacomo Tachis enologu i cili ka krijuar Sassicaia, Tignarello dhe Solaia. Që prej vitit 1995 kjo verë risjell karakteristika të fuqisë, krenarisë dhe jetëgjatësisë.

Volumi: 14.5%

15%