Brunello Di Montalcino

Varieteti: Sangiovese.

Formati: 0.75 L.
Volumi: 14%

Brunello di Montalcino e Argianos ka një ngjyrë rubin të errësuar. Me një koncentrim perfekt aromash dhe shije që zgjat për orë të tëra. Shquhet gjithashtu për kompleksitetin e saj si verë.

Volumi: 14%

14%