Cecilia Beretta

“Në zemër të kësaj historie është vera. Një vizion i ri femëror rreth verës.” Cecilia Beretta, muza, ishte një grua e kulturuar dhe e rafinuar, e cila kaloi shekullin e tetëmbëdhjetë duke u rrethuar me artistë, intelektualë dhe muzikantë nga e gjithë Europa. E kaluara ecën me të tashmen: një muzë, një menaxhere dhe një enologe.

  • Millésime Rekomandon:
RUAJ TRADITEN
SHIJO MË TË MIRËN
  • +355 69 407 07 99
  • info@millesime.al
  • millesime_al
  • Millesime Wine Distribution
  • Komuna Farkë, Lundër