Prosecco Superiore

Ngjyra e verdhe e zbehte e kashtes me reflektime citrine, me nje perlazh te imet dhe te vazhdueshem. Buqeta e aromave eshte intensive dhe me shije frutash, mund te shquash akacien, ananas, banane dhe nje note agrumesh.

Varieteti: Glera
Formati: 0.75 L.
Volumi: 12%

Volumi: 12%

12%