Prosecco Treviso

Nje vere e gazuar me aroma delikate frutash dhe nota te lehta te bajameve te embla. Ka nje shije te fresket qe zgjat. Nje Prosecco elegante e persosur si per te shoqeruar pjatat tuaja por edhe per tu shijuar si aperitiv.

Varieteti: Glera
Formati: 0.75 L.
Volumi: 12%

Volumi: 12%

12%