Di Lenardo

Nga një familje me një traditë të hershme në kultivimin e hardhive në Ontagnano, siç dëshmohet nga dokumentacioni historik që daton që nga vitet 1800, kantina di Lenardo vazhdon të dëshmojë kualitet dhe të prodhojë shije unike për çdo verë.

  • Millésime Rekomandon:
RUAJ TRADITEN
SHIJO MË TË MIRËN
  • +355 69 407 07 99
  • info@millesime.al
  • millesime_al
  • Millesime Wine Distribution
  • Komuna Farkë, Lundër