Sauvignon

Ngjyra mbizoteruese eshte kashte zbehte me nuance te lehta te gjelberta, delikate por shume aromatike. Mund te ndihet aroma e pjeprit, pjeshkes, sherebelit dhe piperi.

Varieteti: Sauvignon Blanc
Formati: 0.75 L.
Volumi: 12.5%

Volumi: 12.5%

12%