Masseria La volpe

Masseria La Volpe lindi nga ëndrra për të krijuar një sërë verërash unike dhe kualitative përfaqësuese të rajonit italian te Puglia-s, me varietete autoktone si Primitivo. Tashmë më shumë se njëzet vjet në këtë sektor kjo kantinë krijon verëra që mund të shoqërojnë çdo ditë vaktet tona ose momentet e relaksit duke krijuar atë hapësirën e vogël të kënaqësisë.

  • Millésime Rekomandon:
RUAJ TRADITEN
SHIJO MË TË MIRËN
  • +355 69 407 07 99
  • info@millesime.al
  • millesime_al
  • Millesime Wine Distribution
  • Komuna Farkë, Lundër