Uno Primitivo di Manduria

Karakteristike eshte ngjyra intensive e kuqe rubin me reflekse me ngjyre vjollce. Aroma e frutave te pjekura shoqerohet nga nje prekje e lehte erezash per nje shije te balancuar dhe delikate.

Varieteti: Sauvignon Blanc
Formati: 0.75 L.
Volumi: 14%

Volumi: 14%

14%