Primitivo di Manduria Riserva

Aroma intensive dhe komplekse frutash si qershite e zeza, kumbullat dhe shija e plote jane mbizoteruese.

Varieteti: Sauvignon Blanc
Formati: 0.75 L.
Volumi: 15%

Volumi: 15%

15%