Saladini Pilastri

Puna dhe pasioni i Saladin Pilastri merr formë fal përzgjedhjes së rrushit dhe kujdesit të treguar gjatë fazave të krijimit të këtyre verërave. Kjo kantinë vjen nga zona Marche, Ascoli Picceno një zonë e cila dallohet për varietete si Pecorino, Passerina etc. Kantina Saladini Pilastri lidh njohuritë e një tradite antike me garancinë e teknologjisë së përparuar. Historia e Saladini Pilastri daton që nga viti 1000 në kohën e kontit Saladini Pilastri, një familje nobel nga Ascoli Picceno. Aktiviteti i vreshtave të kësaj kantike ka përkuar gjithmonë me vlerën dhe kulturën e tokës ku ajo bën pjesë.

  • Millésime Rekomandon:
RUAJ TRADITEN
SHIJO MË TË MIRËN
  • +355 69 407 07 99
  • info@millesime.al
  • millesime_al
  • Millesime Wine Distribution
  • Komuna Farkë, Lundër