Falerio

Nje vere elegante dhe me trup te plote. Ngjyra e saj e verdhe kashte tipike eshte per shkak te pozicionit te shkelqyeshem te vreshtave. Ndihen notat e agrumeve dhe te dardhes se pjekur. Fund i gjate dhe elegant.

Varieteti: Pecorino, Chardonnay, Passerina
Formati: 0.75 L.
Volumi: 12.5%

Volumi: 12.5%

13%