Pecorino

Pecorino eshte nje vere tipike per zonen e Marche. Si te gjitha vererat e bardha po ashtu dhe Offida Pecorino do te shoqerohej me se miri me perzgjedhje djathrash dhe pjatave klasike te detit.

Varieteti: Pecorino
Formati: 0.75 L.
Volumi: 13.5%

Volumi: 13.5%

14%