Rosso Di Montalcino

Varieteti: 100% Sangiovese.

Formati: 0.75 L.
Volumi: 14%

Sangiovese tepër elegante, e balancuar dhe me një koncentrim perfekt në shije. Rosso di Montalcino e Argiano-s vjen me një kombinim tepër delikat të taninës dhe mineralitetit.

Volumi: 14%

14%