Cabernet Franc

Varieteti: Cabernet Franc.

Formati: 0.75 L.
Volumi: 13.5%

Ngjyrë e kuqe e pjekur me refleks në vjollcë. Ndihen aromat e frutave të kuqe të maturuara dhe tepër elegante. E ruajtur për më shumë se 16 muaj në lis francez. E përshtatur sipas Wine Research Team, e cila nuk përmban sulfate.

Volumi: 13.5%

14%