Gewürztraminer Lafoa

Varieteti: Gewürztraminer.

Formati: 0.75 L.
Volumi: 15%

Gewürztraminer i linjës prestigjioze Lafoa paraqitet me një ngjyrë që përafrohet në të verdhë, e plotë dhe shumë elegante. Frutat ekzotike kombinohen me erëzat e ëmbla dhe bajamet.

Volumi: 15%

15%