Narnot

Varieteti: Cabernet Franc.

Formati: 0.75 L.
Volumi: 14.5%

100% Cabernet Franc. Ngjyrë e errët rubini me nuanca të purpurta. Paraqitet e plotë dhe me shumë karakter. Narnot është një verë elegante e cila preferohet të shoqërohet me ushqim gourmet.

Volumi: 14.5%

15%