Pinot Grigio

Varieteti: Pinot Grigio.

Formati: 0.75 L.
Volumi: 13%

Premium Pinot Grigio nga Alto Adige është një verë aromatike, ku lehtësisht mund të ndihen aromat e freskëta. Verë e plotë me një gradë alkoolike prej 13.5%, e cila balancon aciditetin duke ofruar një fund të koncentruar dhe të ëmbël.

Volumi: 13%

14%