Gewürztraminer

Varieteti: Gewürztraminer.

Formati: 0.75 L.
Volumi: 14.5%

Fillon me aromat e frutave tropikale, agrumeve, kanellës dhe karafilit të tharë. Është një verë komplekse, e plotë, me minerale dhe një aromë të veçantë erëzash në përfundim.

Volumi: 14.5%

15%