Pfefferer

Varieteti: Moscato Giallo, Pfefferer.

Formati: 0.75 L.
Volumi: 12%

Një ndër verërat më të famshme të zonës. Emri Pfefferer është përdorur gjithnjë i tillë, si një sinonim për Moscato Giallo në Alto Adige e cila në gjermanisht do të thotë pikante. Në fakt, është një verë e bardhë frutore, aromatike dhe shumë rinore.

Volumi: 12%

12%