Pinot Nero

Varieteti: Pinot Nero.

Formati: 0.75 L.
Volumi: 14%

Pinot Nero i kantinës La Madeleine karakterizohet nga një ngjyrë e kuqe brilant, e cila ruhet në më shumë se 16 muaj në barrik. Përhapja e aromave shoqërohet me aromën e kanellës dhe vaniljes.

Volumi: 14%

14%