Nerose

Varieteti: Pinot Nero.

Formati: 0.75 L.
Volumi: 13%
Metodo Classico

Ngjyra e saj unike specifikohet si ngjyrë e lëkurës së qepës së kuqe. Shija është e plotë, kremoze dhe me një përhapje harmonike të aromave të luleve.

Volumi: 13%

13%