Primitivo Di Manduria

Varieteti: Primitivo.

Formati: 0.75 L.
Volumi: 14.5%

Ngjyra e thelluar e të kuqes e cila kalon në nuanca të një rubini. Aromat e tobaccos, vaniljes, çokollatës dhe manaferrës e bëjnë Primitivon një nga verërat më të dashura.

Volumi: 14.5%

14%