Non Confunditur

Varieteti: Cabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese.

Formati: 0.75 L.
Volumi: 14%
Supertuscan!

Non Confunditur është një verë që tregon karakter, tepër e plotë dhe me taninë shumë të rafinuar. Një nga verërat më të famshme në Toscana.

Volumi: 14%

14%