Argiano

Argiano është pjesë e historisë së Montalcinos duke e bërë këtë kantinë një nga më prestigjozet në këtë zonë. Me kalimin e viteve Argiano kaloi nëpër familje të ndryshme fisnike italiane. Në 1967 Argiano luajti një rol të rëndësishëm në historinë e Brunello di Montalcino dhe ishte pjesë e krijimit të konsorsiumit të Montalcinos.

Në vitin 1992 lindi Supertuscan i parë i Montalcinos, “Solengo” vepër e Giacomo Tachis krijuesit të Sassicaia, Tignanello dhe Solaia. Millésime Wine Distribution importon për tregun Shqiptar Brunello di Montalcino, Solengo, Non Confunditur dhe Rosso di Montalcino.

  • Millésime Rekomandon:
RUAJ TRADITEN
SHIJO MË TË MIRËN
  • +355 69 407 07 99
  • info@millesime.al
  • millesime_al
  • Millesime Wine Distribution
  • Komuna Farkë, Lundër